AluK tim d.o.o. jedan je od vodećih distributera aluminijskih profila
za graditeljstvo na području Hrvatske s više od 30 godina iskustva.

 

Osim cjelovitih sistemskih rješenja za izradu aluminijskih fasada, kliznih i harmo staklenih stijena, prozora i vrata te grilja i škura, u ponudi imamo i sustave zaštite od sunca (tende i pregole), te širok prateći asortiman(rolete, komarnike, staklene ograde, pregradne stijene za interijere itd.)

Uz prodaju i distribuciju našim klijentima pružamo sveobuhvatnu tehničku podršku te nudimo usluge projektiranja i izvedbe nesistemskih rješenja.

Povezani u stvaranju


3

poslovnice/skladišta
RIJEKA, ZAGREB, SPLIT

50+

zaposlenih
djelatnika

2000+

proizvoda
na zalihi

25+

različitih sistema
alu profila


ALUK: globalni brand
s individulanim pristupom

AluK tim d.o.o. član je AluK grupe i ekskluzivni predstavnik za ALUK proizvode na hrvatskom tržištu od 1990. godine.

ALUK je globalni brand s talijanskim korijenima koji posluje od 1949. godine, a danas kroz 9 poslovnih jedinica djeluje u preko 50 zemalja svijeta. Tržišni uspjeh i prepoznatljivost ALUK proizvoda rezultat su dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji visokokvalitetnih sustava aluminijskih profila uz stroge kontrole kvalitete i kontinuirani razvoj proizvoda.


Više od 25 sistema profila u ponudi
i raznolik prateći asortiman

Sustavi aluminijskih profila iz naše ponude uz pripadajući okov i dodatke nude impresivan niz mogućnosti kako za novogradnju tako i projekte obnove.

Širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda koji mogu zadovoljiti specifične potrebe svakog pojedinog klijenta, od arhitekata i projektanata, preko proizvođača stolarije i izvođača radova pa sve do investitora odnosno krajnjeg korisnika.

Istaknuti treba i širok prateći asortiman: sustavi za zaštitu od sunca (tende i bioklimatske pergole), rolete, sistemi za zaštitu od insekata (komarnici), staklene ograde, unutarnje pregradnih stijena za interijere, dekoratini elementi i obloge itd.


Tehnička podrška:
od ideje do realizacije

Zahvaljujući timu vrhunskih inženjera unutar vlastitog tehničkog ureda, AluK tim d.o.o. je u mogućnosti u svakom trenutku ponuditi sveobuhvatnu tehničku podršku. Naš tim inženjera i stručnjaka individualno se posvećuje i prati projekt kroz sve njegove faze.

Stručna znanja i bogato iskustvo stečeno kroz najrazličitije projekte pretpostavka su za brzu i kvalitetnu razradu tehničkih rješenja dok zahvaljujući uskoj suradnji s proizvođačima i dobavljačima te mreži pouzdanih partnera i izvođača možemo našim klijentima osigurati kompletnu uslugu i podršku te isporučiti vrhunske proizvode.

Timeline


Timeline

1990
5 rujna

1991.

osnovano poduzeće Rijeka aluminij d.o.o.
1993
23 rujna

1993.

s radom započinje konsignacijsko skladište
1996
19 rujna

1996.

otvara se poduzeće i skladište u Zagrebu (koje je zatvoreno 2010)
1999
25 studenoga

1999.

otvoren vlastiti prodajno skladišni prostor (cca 2000 m2) odnosno sjedište tvrtke u Kastvu
2005
13 siječnja

2005.

proširen kapacitet skladišta za 1000 m2
2014
16 siječnja

2014.

otvorena poslovnica i skladište u Splitu
2016
16 siječnja

2016.

otvorena poslovnica i skaldište u Zagrebu
2020
25 siječnja

2020.

rebranding
2021
28 siječnja

2021.

tvrtka zapošljava preko 50 djelatnika


Ekskluzivni zastupnik za

parallax background

Stvaramo
rješenja