Aluktim divider Bioklimatske pergole

Inovativno rješenje za ugodniji boravak u natkrivenom vanjskom prostoru

Bioklimatske pergola tende elegantnim modernim dizajnom povezuju interijer i eksterijer, stvaraju dodatan prostor te povećavaju vrijednost objekta dok robusna aluminijska konstrukcija osigurava čvrstoću i dugotrajnost.

Regulirajući količinu prodora sunčeve topline i svjetlosti osiguravaju ugodan, prozračan ambijent ujedno smanjujući utrošak energije.

 

Aluminijske lamele

Osnovni element bioklimatskih pergola su rotirajuće aluminijske lamele. Mijenjanjem nagiba lamela postiže se efekt prirodnog strujanja zraka te se kontrolira intenzitet prodora sunčeve svjetlosti, a samim time i topline. Ovaj inovativni sustav osigurava zaštitu od sunca i štetnog UV zračenja, ujedno štiteći od kiše i ostalih oborina.

Ugodan ambijent za sva 4 godišnja doba

Zbog mogućnosti kombiniranja s kliznim staklenim sustavima i vertikalnim screen tendama stvara se pretpostavka za korištenje prostora tijekom sva četiri godišnja doba, a posebno ugodan ambijent ostvaruje se zahvaljujući prozračnosti, elegantnom i modernom dizajnu te mogućnosti integracije led rasvjete.

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.

Aluktim divider Kontaktirajte nas