Partner
Vašeg doma

Aluktim divider Asortiman

Već prvim pogledom na objekte projektirane i građene prema načelima suvremene arhitekture pažnju privlače beskrajne ostakljene površine koje brišu granice između unutarnjeg i vanjskog prostora te osiguravaju prozračnost i prirodno osvjetljenje interijera.

U ostvarivanju takve vizije prostora aluminijski profili predstavljaju temeljnu konstrukcijsku pretpostavku kako za postizanje vizualno atraktivnog, skladnog, prostora ugodnog za boravak, tako i za osiguravanje energetske učinkovitosti te poboljšanje funkcionalnosti prostora.

Od aluminijskih profila za fasade, klizne i harmo staklene stijene, prozore i vrata te pratećeg asortimana kao što su komarnici i rolete preko inovativnih sustava za zaštitu od sunca, Aluk Tim u svojoj ponudi ima proizvode koji zadovoljavaju zahtjevne estetske kriterije, a odlikuju se jednostavnošću, ekonomičnošću, visokim stupnjem izvedbe i završne obrade.

Naša cjelovita sistemska rješenja nude dugovječnost i kvalitetu ugrađenih elemenata koji će se, ovisno o preferencijama klijenta, stopiti s postojećom okolinom ili dati poseban naglasak dizajnu.

Aluktim divider Sustavi aluminijskih profila

Aluktim divider Prateći asortiman

Aluktim divider Sustavi zaštite od sunca

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.