Aluktim divider Staklene ograde

Inovativan dizajn, maksimalno pojednostavljena montaža te jednostavnost održavanja i servisiranja čine AT sisteme staklenih ograda idealnim za sve vrste objekata (stambene zgrade, trgovačke centre, stadione, privatne kuće itd.) u kojima su visoka razina sigurnosti i estetika prioritet.

Sistemi elemenata za montažu kontinuiranih staklenih ograda

 

Sistemi kontinuiranih staklenih ograda iz naše ponude je dizajnirani su tako da osiguravanju jednostavnu i brzu montažu koja zadovoljava visoke sigurnosne kriterije (statičko opterećenje do 4 kN)

Moguća je montaža ograde na gotov pod i ispod razine poda fiksiranjem kemijskim ili mehaničkim sidrenjem.

U slučaju oštećenja na staklu isto može biti uklonjeno odnosno zamijenjeno bez potrebe za uklanjanjem drugih elemenata (ostalih stakala, regulacijskih podloški).

 

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.

Aluktim divider Kontaktirajte nas