Aluktim divider Paviljon pergole

Atraktivni i praktični suvremeni sustavi aluminijskih sjenica s pomičnom tendom unaprijediti će izgled i funkcionalnost vanjskog prostora te povećati vrijednost objekta.

Korištenje pergola tendi predstavlja idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor, uživajući pri tome zaštitu od sunčeve topline, štetnih UV zraka i kiše.

Zbog mogućnosti potpune prilagodbe prostoru te opcije zatvaranja bočnih strana i integracije ambijentalne led rasvjete paviljon pergola će unaprijediti izgled i funkcionalnost vanjskog prostora te povećati vrijednost objekta u sklopu kojega se nalazi.

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.

Aluktim divider Kontaktirajte nas