Partner
u realizaciji

Aluktim divider Asortiman

sistemi

Prvoklasni aluminijski građevinski sustavi koji kombiniraju izvanredan dizajn i vrhunske performanse, a namijenjeni su za izradu fasada, kliznih i harmo stijena, prozora i vrata te grilja i škura.

Ostali sistemi

Sustavi profila za izradu izradu aluminijske stolarije modernog dizajna i optimalnih performansi s naglaskom na energetsku učinkovitost i funkcionalnost: Twin systems, Eku, Newtec, Slide itd.

Aluktim divider Tehnička podrška

Uz prodaju i distribuciju našim klijentima pružamo sveobuhvatnu tehničku podršku te nudimo usluge projektiranja i izvedbe nesistemskih rješenja.

Naš tim inženjera i stručnjaka individualno se posvećuje i prati projekt kroz sve njegove faze. Stručna znanja i bogato iskustvo stečeno kroz najrazličitije projekte pretpostavka su za brzu i kvalitetnu razradu tehničkih rješenja dok zahvaljujući uskoj suradnji s proizvođačima i dobavljačima te mreži pouzdanih partnera i izvođača možemo našim klijentima osigurati kompletnu uslugu i podršku te isporučiti vrhunske proizvode.

TEHNIČKA
PODRŠKA


Savjetovanje i izrada idejnih rješenja, procjena troškova, izrada detaljnih projekata i specifikacije materijala, termički i statički proračuni, priprema izvedbenih detalja i nadzor ugradnje.

‘CUSTOM MADE’
RJEŠENJA


Osmišljavanje i projektiranje inovativnih nesistemskih rješenja koja omogućavaju ispunjavanje najkompleksnijih zahtjeva, uštede na materijalu i postizanje željenog dizajna, funkcionalnosti i sigurnosti.

OPTIMIZACIJA
MATERIJALA


Savjetovanje pri izboru adekvatnog sistema te optimizacija materijala i troškova u fazi razrade projekta kako bi se osigurala maksimalna vrijednost za novac.

POUZDANA
ISPORUKA


Osigurana stabilna distributivna mreža, manipulacija i skladištenje materijala.

Partner
u stvaranju

Najbolji dokaz stručnosti i kvalitete su raznoliki projekti koji su, bez obzira na kompleksnost i veličinu, uspješno realizirani.