Aluktim divider Staklene ograde

Kontinuirane staklene ograde


Sistemi kontinuiranih staklenih ograda iz naše ponude je dizajnirani su tako da osiguravanju jednostavnu i brzu montažu koja zadovoljava visoke sigurnosne kriterije (statičko opterećenje do 4 kN).

Inovativan dizajn, maksimalno pojednostavljena montaža te jednostavnost održavanja i servisiranja čine AT sisteme staklenih ograda idealnim za sve vrste objekata (stambene zgrade, trgovačke centre, stadione, privatne kuće itd.) u kojima su visoka razina sigurnosti i estetika prioritet.

Moguća je montaža ogradne  na gotov pod i ispod razine poda fiksiranjem kemijskim ili mehaničkim sidrenjem.

U slučaju oštećenja na staklu isto može biti uklonjeno odnosno zamijenjeno bez potrebe za uklanjanjem drugih elemenata (ostalih stakala, regulacijskih podloški).

 

Aluktim divider Galerija

Aluktim divider Sustavi

AT9900

Sistem je dizajniran tako da omogućava jednostavnu, brzu i ekonomičnu montažu koja zadovoljava visoke sigurnosne kriterije.

Aluminijski profil dužine 5 metara predviđen je za montažu na gotov pod i ispod razine poda fiksiranjem kemijskim ili mehaničkim sidrenjem. Ograda je dizajnirana da podnosi statičko opterećenje veće od 4kN s laminiranim staklom 10.10.2 PVB i 3kN s laminiranim staklo 8.8.2 PVB .

U slučaju oštećenja na staklu isto može biti uklonjeno odnosno zamijenjeno bez potrebe za uklanjanjem drugih elemenata (ostalih stakala, regulacijskih podloški).

AT8900

AT8900 je novi, unaprijeđen sustav kontinuiranih staklenih ograda predviđen za montažu na gotov pod. Prilikom dizajniranja posebna pažnja posvećena je skraćivanju vremena potrebnog za montažu i pojednostavljivanju cijelog postupka te ispunjavanju visokih sigurnosnih standarda.

Precizna regulacija stakla s unutarnje strane uz pomoć standardnog šesterokutnog imbus ključa u samo nekoliko sekundi samo je jedna od brojnih prednosti ovog sistema. Sustav je certificiran na opterećenje od 3kN uz korištenje kaljenog laminiranog stakla što ga stavlja među najbolje na tržištu.

Za proizvodnju se koriste materijali vrhunske kvalitete. Metalne komponente regulirajućih podloški izrađene su od inoxa, a plastične od posebne mješavine plastike koja ima dvostruko veću UV zaštitu od preporučene. Brtve su proizvedene od iznimno izdržljive EPDM sintetske gume otporne na UV zračenje, posolicu, kišu, vjetar i ostale eksterne utjecaje.

Uzimajući u obzir navedeno sistem je moguće montirati na sve vrste objekata bez obzira na njihovu lokaciju i namjenu (stambene zgrade, trgovačke centre, stadione, privatne kuće itd.) u kojima su visoka razina sigurnosti i estetika prioritet.

AT7600

AT7600 je sistem za kontinuirane staklene ograde predviđen za montažu na gotov pod. Ovaj ekonomičan sistem karakteriziraju elegantan, minimalistički dizajn, jednostavna ugradnja i mininimalno održavanje. Staklo se montira i učvršćuje brzo i jednostavno, pomoću kajli i predviđenog alata. Zahvaljujući unaprijeđenom dizajnu s dodatnim zupcima na kajlama i unutarnjoj strani aluminijskog profila kod sistema AT7600 kajle odnosno staklo neće se s vremenom rasklimati kao što je to slučaj kod ostalih sustava s ovim načinom montaže.