Aluktim divider Staklene ograde

Kontinuirane staklene ograde


Sistemi kontinuiranih staklenih ograda iz naše ponude je dizajnirani su tako da osiguravanju jednostavnu i brzu montažu koja zadovoljava visoke sigurnosne kriterije (statičko opterećenje do 4 kN).

Inovativan dizajn, maksimalno pojednostavljena montaža te jednostavnost održavanja i servisiranja čine AT sisteme staklenih ograda idealnim za sve vrste objekata (stambene zgrade, trgovačke centre, stadione, privatne kuće itd.) u kojima su visoka razina sigurnosti i estetika prioritet.

Moguća je montaža ogradne  na gotov pod i ispod razine poda fiksiranjem kemijskim ili mehaničkim sidrenjem.

U slučaju oštećenja na staklu isto može biti uklonjeno odnosno zamijenjeno bez potrebe za uklanjanjem drugih elemenata (ostalih stakala, regulacijskih podloški).

 

Aluktim divider Sustavi

AT9900

Sistem je dizajniran tako da omogućava jednostavnu, brzu i ekonomičnu montažu koja zadovoljava visoke sigurnosne kriterije.

Aluminijski profil dužine 5 metara predviđen je za montažu na gotov pod i ispod razine poda fiksiranjem kemijskim ili mehaničkim sidrenjem. Ograda je dizajnirana da podnosi statičko opterećenje veće od 4kN s laminiranim staklom 10.10.2 PVB i 3kN s laminiranim staklo 8.8.2 PVB .

U slučaju oštećenja na staklu isto može biti uklonjeno odnosno zamijenjeno bez potrebe za uklanjanjem drugih elemenata (ostalih stakala, regulacijskih podloški).

AT7500

Aluminijski profil dužine 5 metara predviđen je za montažu na gotov pod i ispod razine poda fiksiranjem kemijskim ili mehaničkim sidrenjem.

Ograda je dizajnirana da podnosi statičko opterećenje veće od 2kN s laminiranim staklom 8.8 PVB i 1kN s laminiranim staklo 6.6. PVB

Aluktim divider Galerija