Aluktim divider Klizne i harmo stijene

Klizne i preklopne (harmo) staklene stijene idealno su rješenje ako želite da prostor u Vašem domu bude ispunjen obiljem svjetla, a istovremeno toplinski i zvučno izoliran. Tehnološki napredak i inovacije u dizajnu aluminijskih profila omogućile su izradu kliznih i harmo stijena impresivnih dimenzija i performansi koje će zadovoljiti tehničke i estetske aspekte i najzahtjevnijih projekata. 

U ponudi imamo desetak različitih sitema za izradu kliznih i preklopnih stijena, od onih cjenovno pristupačnijih, bez prekida termičkog mosta do prvoklasnih serija koje kombiniraju visoku kvalitetu i atraktivan dizajn. 

Fleksibilnost u dizajniranju

Različite tipologije i konfiguracije omogućuju da se klizne i harmo staklene stijene iz naše ponude prilagode željenoj viziji prostora bez obzira radi li se o obnovi postojećeg objekta ili izgradnji novog.

Otvaranje kuta, skrivanje kliznih kirla u zid (kazeta), potpuno skriveni okviri klizne stijene samo su neke od opcija kojima je moguće postići moderan minimalistički dizajn te unaprijediti udobnost i funkcionalnost prostora. 

Impresivne dimenzije i atraktivan izgled

U suvremenoj arhitekturi dominira minimalistički trend 'više stakla – manje okvira', a zahvaljujući čvrstoći, stabilnosti i trajnosti aluminij je materijal kojim je to moguće i postići. 

U našoj ponudi možete pronaći širok raspon sistema aluminijskih profila za izradu kliznih i harmo stijena od koji se posebno ističe klizna stijena s najtanjim centralnim preklopom na tržištu - ALUK INFINIUM.

Energetska učinkovitost i vrhunske performanse

Zahvaljujući konstantnim istraživanjima, tehnološkom napretku i primjeni novih materijala u izradi termičkih mostova aluminijska stolarija može postići visoke koeficijenete termičke izolacije koji osiguravaju značajne uštede energije.

Našim kupcima možemo ponuditi sisteme koji su kreirani i dizajnirani za naše podneblje. To u praksi znači da su se prilikom razvoja proizvoda uvažavale specifičnosti podneblja kao što su jaka bura, jugo i kiša nošena vjetrom, zatim posolica koja je karakteristična za priobalna područja i slično.

Kvaliteta i trajnost

Klizne i preklopne stijene od aluminija robusne su, čvrste, stabilne te jednostavne za korištenje i održavanje.

Dodatna vrijednost koju kupac ostvaruje izborom sistema iz naše ponude odražava se u činjenici da osim kvalitetnog profila, završne obrade i pripadajućeg okova dobiva kompletno tehničko rješenje u skladu s projektnom dokumentacijom te potrebne certifikate i garancije.

Usmjerenost na detalje

Funkcionalno i estetski pomno dizajniran okov, vodilice u razini poda i skriveni okviri, raznolik izbor boja i završne obrade samo su neke od brojnih prednosti serija aluminijskih profila za izradu kliznih i harmo stijena koje možete pronaći u našoj ponudi. 

 

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.

Aluktim divider Kontaktirajte nas