Aluktim divider Pregradne stijene za interijere

Modularan sistem pregradnih staklenih stijena ispunjava najviše standarde kvalitete te osvaja funkcionalnošću i minimalizmom. Kvalitetni materijali i jednostavnost ugradnje uz minimalan broj sastavnih dijelova te mogućnosti dorade i završne obrade osiguravaju maksimalnu prilagodljivost sistema.

Moguće je kombinirati različite elemente, dodatke i slagati module koji pružaju najviši standard kvalitete  kako bi se postigao željeni izgled i funkcionalnost prostora. 

Sustav pruža niz tehničkih i estetskih rješenja za pregrađivanje prostora. Estetski minimalizam ostvaruje se zahvaljujući smanjenim dimenzijama aluminijskih nosača i ravnim, modernim, linijama. 

Na raspolaganju su različita rješenja za staklene module (ili module s panel ispunom), raznolike opcije dorade i završne obrade (eloksirani, četkani, polirani aluminij ili plastifikacija) te razrađen sustav kliznih ili zaokretnih vrata s mogućnošću zatvaranja magnetnom bravom, opcijom ugradnje svih vrsta zaključavanja i zatvaranja s padajućom brtvom.

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.

Aluktim divider Kontaktirajte nas