Aluktim divider Rolete

Rolete pružaju zaštitu od sunca, dodatno štite stolariju od vjetra, kiše, snijega, osiguravaju privatnost te znatno unaprjeđuju toplinsku i zvučnu izolaciju prostora.

Kutije roleta iz naše ponude odlikuju se jednostavnim, modernim i minimalističkim dizajnom, a zahvaljujući konstrukciji te kvaliteti izrade i materijala čvrstoća je zajamčena čak i kod izvedbi većih dimenzija.


Kod Cleverbox sustava nadprozorskih roleta stranice kutije mogu biti skrivene u prozorski nadvoj, a vidljive komponente (revizija i vodilice) dolaze s mogućnošću bojenja i dorade te se na taj način mogu savršeno uklopiti uz željeni prozorski okvir i ostale elemente dizajna.

Čvrstoća, trajnost i termička izolacija

Različite varijante otvaranja i dimenzija kutija, mogućnost kombiniranja profila i unutarnjih ojačanja kako bi se osigurala čvrstoća i dugotrajnost čak i kod kutija velikih dimenzija, dvije vrste umetaka za optimalnu izolaciju, mogućnost ugradnje integriranih komarnika, ručno ili motorizirano upravljanje. samo su neke od opcija koje čine CleverBox nadprozorske rolete idelnim izborom za Vaš dom.

Aluminijske lamele

Aluminijske lamele s izolativnom ispunom osiguravaju potpuno zamračivanje te iznimnu toplinsku i zvučnu izolaciju.


Zbog kvalitete materijala i izrade aluminijske lamele odlikuje čvrstoća, izdržljivost i dugotrajnost. Robusne su i otporne na temperaturne razlike, UV zrake, udare vjetra i ostale vremenske uvjete.

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.

Aluktim divider Kontaktirajte nas