Aluktim divider Grilje i škure

Osnovna svrha grilja i škura je zaštita od sunca, kiše i ostalih atmosferskih uvjeta te dodatna termička i zvučna izolacija objekta. Budući da su grilje neprestano i direktno izložene eksternim utjecajima od iznimne je važnosti da budu čvrste i izdržljive bez obzira na dimenzije i namjenu objekta. Sistemi iz naše ponude razvijeni su kako bi udovoljili suvremenim tehničkim i funkcionalnim zahtjevima uzimajući pri tome u obzir tradicionalnu estetiku drvenih grilja i škura u mediteranskom podneblju.

Zadržavajući tradicionalni mediteranski izgled, omogućuju raznoliku primjernu te jamče dugotrajnu kvalitetu uz minimalno održavanje.

Grilje

Aluminijske grilje (tzv. prošijane, šalukatre) karakterizira iznimna stabilnost i čvrstoća te različite tipologije izvedbe i neograničene mogućnosti kod izbora boja, uključujući i imitacije drva. Zadržavajući tradicionalni mediteranski izgled, omogućuju raznoliku primjernu te jamče dugotrajnu kvalitetu uz minimalno održavanje.

Škure

Kod grilja se za zasjenjivanje koriste lamele koje ovisno o poziciji mogu propuštati određeni dio svjetlosti u prostor dok je za škure  (tzv. prozorski kapci, persijane) karakterističan panel koji potpuno zamračuje interijer. Škure su karakteristične za područje Mediterana i prostoru daju tradicionalan rustikalni izgled. Visokom kvalitetom materijala, širokim izborom rješenja nudeći prednosti kako u renoviranju tako i u novogradnji.

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.

Aluktim divider Kontaktirajte nas