Aluktim divider Prozori i vrata

Odabirom aluminijskih sistema za prozore i vrata ne morate birati između dizajna i performansi. Aluminijski prozori i vrata pogodni su za izradu elemenata većih statičkih zahtjeva, karakteriziraju ih visoka termoizolacijska svojstva, stabilnost, otpornost na eksterne utjecaje, dug vijek trajanja i gotovo neograničene mogućnosti dizajna što ih čini idealnim izborom kako za adaptaciju tako i za novogradnju.

U ponudi imamo preko petnaest različitih sistema za izradu prozora i vrata, od onih cjenovno pristupačnijih, bez prekida termičkog mosta do vrhunskih sistema koji udovoljavaju najvišim standardima energetske efikasnosti.

Širok raspon konfiguracija

Velike staklene površine koje propuštaju obilje prirodnog svjetla u prostor moguće je postići zahvaljujući inovativnom dizajnu te iznimnoj čvrstoći i robusnosti naših sistema za izradu prozora i vrata


Visoke razine toplinske i zvučne izolacije, kombinirane s širokim rasponom konfiguracija i tipologija (klizni, zaokretni/otklopno-zaokretni ili pivot/mimokretni) zadovoljit će i najzahtjevnije

Udobnost i sigurnost

Za postizanje željene udobnost i zdrave klime prostora preporučuje se ugradnja aluminijske stolarije jer se, osim dobre termičke i zvučne izolacije, zahvaljujući velikim staklenim površinama stvara osjećaj otvorenog i prozračnog interijera koji je ispunjen prirodnim svjetlom

Kvalitetan sistemski okov jamči dugotrajnu funkcionalnost i sigurnosti sustava. Brave s višestrukim zatvaranjem i ostali protuprovalni okov, ručke sa ključem, limitatori otvaranja, zaokretno-otklopni mehanizmi samo su neke od brojnih opcija koje uvelike utječu na sigurnost prilikom rukovanja ali i sigurnost samog objekta.

Estetski minimalizam

Osim gotovo neograničenog izbora boja i završne obrade moguća je izvedba sa skrivenim krilom i ugradnja skrivenih okova čime se postiže estetski minimalizam

DRVOALUMINIJ – Kombinacija materijala za stolariju zavidnih performansi

Aluminij osigurava čvrstoću strukture i omogućava ostakljivanje većih površina, drveni elementi interijeru daju rustikalni karakter i toplinu. Serija profila ALUK 80IWOOD jamči dugotrajnost i funkcionalnost prozora i vrata koji su jednostavni za održavanje, iznimno otporni na eksterne utjecaje i energetski učinkoviti.

Aluktim divider Kako kupiti proizvode iz našeg asortimana?

Naši prodajni predstavnici preporučit će Vam jednog ili više naših partnera, vodeći pri tome računa o Vašim zahtjevima i željama te lokaciji i kompleksnosti projekta.

Preporučeni (pro)izvođač će dati odgovore na Vaša pitanja, savjetovati Vas o proizvodima iz našeg asortimana koji će najbolje ispuniti Vaše zahtjeve, pripremiti ponudu za izradu i montažu aluminijske stolarije i voditi Vas kroz cijeli projekt.

Aluktim divider Kontaktirajte nas