Trgovačko društvo AluK Tim d.o.o. započelo je provedbu projekta „Digitalna transformacija poduzeća AluK Tim d.o.o.“ Projekt je sufinancirala Europska unija u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.

 

Kratki opis projekta: Projekt „Digitalna transformacija poduzeća AluK Tim d.o.o. adresira problem razine digitalne spremnosti poslovanja. Opći cilj koji će se postići projektom je ojačati konkurentnost i produktivnost poduzeća AluK Tim d.o.o. digitalnom transformacijom poslovanja. Ciljne skupine obuhvaćene projektnim aktivnostima su klijenti, zaposlenici i dobavljači poduzeća te lokalno i šire stanovništvo (HR, EU). Ključan rezultat projekta je unaprjeđenje poslovnih procesa kroz uvođenje novih IT rješenja u poslovanje, a koji će doprinijeti jačanju tržišne pozicije i povećanju konkurentnosti AluK Tim d.o.o.

 

Korisnik projekta: AluK Tim d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta: 163.000,19 €

Ukupno prihvatljivi izdaci: 129.869,26 €

EU sufinanciranje projekta: 71.428,09 €

 

Razdoblje provedbe projekta odvija se u vremenskom periodu od (18.11.2022. – 17.11.2024.) odnosno 24 mjeseca.

 

Kontakt osoba za više informacija: Lidija Matijašić, lidija.matijasic@aluk.hr

„Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”